Skip to main content
Shoppen

BIMOs Pakkeløsninger

Køb en af BIMOs startpakker og kom hurtigt igang med at hjælpe dit barn med at få overblik og struktur over dets dag. Ved at give barnet et strukturet, visuelt overblik, husker barnet nemmere, hvad der forventes.

Shoppen

BIMOs Pakkeløsninger

Med BIMOs startpakker får barnet et strukturet, visuelt overblik og husker nemmere, hvad der forventes. Gennem en positiv og motiverende dialog får dit barn et stærkere selvværd, får større overskud og bliver gladere og mere tilfreds.

En pictogram tavle med billedmagneter til børn skaber struktur og overblik

Her på siden finder du vores store udvalg af pictogram tavler til børn. Med en pictogram tavle har du mulighed for at hjælpe dit barn med at få et godt overblik over dagens rutiner. Når du gør dette, hjælper du faktisk dit barn med at huske, hvad der forventes fra omgivelserne, og det bliver derudover også nemmere at få et struktureret og visuelt overblik over hverdagen. Ønsker du således at give dette til dit barn, kan du med stor fordel tage på opdagelse i vores store udvalg af pakkeløsninger med vores piktogram tavler her på siden – du finder med garanti den helt perfekte pictogram tavle til dit barn.

Introducer nye og sunde vaner med en pictogram tavle til børn

Vores pictogram tavle fungere præcis som et whiteboard, hvorpå du kan placere magneter, der har børnevenlige illustrationer som motiv. Piktogram tavlen er perfekt til at præcisere, de aktiviteter og rutiner, som dit barn skal deltage i både morgen, middag og aften, hvorfor en pictogram tavle til børn også giver dit barn et tydeligt samt særdeles visuelt overblik over hverdagen.

Ved at dagens mange aktiviteter er præsenteret på tavlen, skaber det også nogle faste og trygge rammer – og det er der rigtig mange børn, der foretrækker. En pictogram tavle til børn er således det perfekte værktøj til enhver børnefamilie, og med en pictogram tavle bliver det også nemmere for dig som forælder at introducere nye samt sunde vaner for dit barn. Derudover bliver alt, du præsenterer på tavlen, vist på en pædagogisk og forståelig facon, så dit barn ikke bliver overstimuleret.

Anvend jeres piktogram tavle som belønningstavle

På den smarte piktogram tavle til børn har du udover at skabe struktur også mulighed for at motivere dit barn. På tavlen er der nemlig plads til at udfylde både stjerner eller andre symboler, som dit barn finder positive, når han eller hun har gennemført de aktiviteter eller rutiner, som i havde aftalt. På vores gør det selv løsning kan i tegne symboler direkte på jeres piktogram tavle, og dette gøres blot med en helt almindelig whiteboard tusch. Til dem som ikke selv vil tegne deres aktiviteter, tilbyder vi også en forprintet udgave.

Ved at anvende tavlen som en motivationsfaktor, bliver den helt automatisk omdannet til en form for belønningstavle, som dit barn med garanti vil elske. Det fungerer nemlig sådan, at dit barn modtager en belønning, når han eller hun har fået udfyldt det aftalte antal symboler. Her er det helt op til dig som forælder, hvad belønningen skal indebære. Et eksempel kunne være, at du giver dit barn lov til at bestemme aftensmaden. Du kan naturligvis også vælge noget helt andet, belønningen skal blot være motiverende for dit barn. Idet øjeblik, dit barn opnår belønningen, er meningen, at det skal illustreres på tavlen med en rød magnet.

Når dit barn har fået indsamlet et bestemt antal røde magneter, udløser det en endnu større belønning end tidligere. Et eksempel kunne her være, at du giver dit barn lov til at bestemme desserten på en lørdag aften efter jeres aftensmad.

Det vigtigste, som du skal huske på, når i anvender jeres piktogram tavle til børn som en belønningstavle, er, at dit barn skal være med til at bestemme belønningerne før, at motivationen bliver kickstartet. Det er nemlig motivationen, der skal sørge for, at dit barn udfører de angivne opgaver i løbet af dagen. Resultatet vil i sidste ende være færre konflikter samt et mere motiveret og selvstændigt barn.

Timer der giver forståelse for tid

Ønsker du at gå all in, har du mulighed for at tilkøbe en timer til din pictogram tavle til børn. Med denne timer tydeliggør du overfor dit barn, hvor lang tid han eller hun har til at udføre de aktiviteter, som er præsenteret på tavlen. Dette er naturligvis med til at give dit barn en bedre forståelse for tid, og det gælder desuden, når det gælder leg men også, når det gælder pligter.

Stort udvalg af pakkeløsninger til vores piktogram tavler til børn

Her hos Pictoboards har du altså mulighed for at købe vores super smarte piktogram tavle lavet til børn, vi har desuden lavet en masse forskellige pakkeløsninger, så du har mulighed for at vælge præcis den pakke, der passer til dig og dit barns behov. Du har blandt andet mulighed for at købe en piktogram tavle med en timer til, en piktogram tavle med tuscher til samt en pakke, der indeholder både tavlen, timeren og tuscher.

Fantastisk service og hurtig levering

Vi går her hos Pictoboards op i, at vores service er af allerhøjeste kvalitet, og vi ønsker kun vores kunder det bedste. Har du derfor spørgsmål til vores pictogram tavler, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 61 22 68 86, eller skrive en mail til os på spa@pictoboards.dk. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!