Skip to main content
Shoppen

BIMO Tavlen

Køb den magnetiske BIMO whiteboard tavle, som enten som pædagogisk version med designet print som pakkeløsning eller som en almindelig whiteboard, hvor I selv kan præge, hvad tavlen skal hjælpe jer med.

Magnetisk opslagstavle – sæt faste rammer i hverdagen

Velkommen til Pictoboards! Her på siden finder du vores magnetiske opslagstavle, som du kan bruge til at motivere dit barn samt sætte faste rammer og rutiner. Du har her på siden mulighed for at vælge en magnetisk opslagstavle med pædagogisk print, men du har også mulighed for at vælge en ”gør det selv tavle til børn”, hvor du helt selv kan vælge, hvilke figurer og mønstre du ønsker at anvende.

Ligegyldigt, hvilken én du vælger, så får du altså en fantastisk magnettavle til børn, som både du og dit barn med garanti vil få glæde af i hverdagen! Så gå endelig på opdagelse i vores spændende udvalg af magnetiske tavler her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Motivér dit barn på en pædagogisk måde med en magnetisk opslagstavle

Vælger du at købe vores fine magnet tavle til børn, som allerede har et pædagogisk print, får du altså en magnetisk tavle, som er nem og hurtigt at anvende, når du ønsker enten at motivere dit barn, eller blot at sætte faste rammer og rutiner, som skal hjælpe hele familien med at få en hverdag, hvor der ikke er vigtige ting og ærinder, der skal blive glemt.

En magnetisk opslagstavle, som denne her, der allerede indeholder et pædagogisk print, indbyder således til, at du skal sætte tidspunkter på tavlen. De små bokse i venstre side af din magnetisk opslagstavle er nemlig lavet til, at du kan sætte dine symboler for morgen, middag og aften op, så du kan inddele dit barns dag i overskuelige tidsrum. Nederst på tavlen har du mulighed for at give dit barn stjerner, når han eller hun har udført en opgave, som i havde aftalt. På den måde motiverer du dit barn til at udføre opgaver og aktiviteter på trods af, at han eller hun ikke finder den givne opgave eller aktivitet sjov. Når alle stjerner er opnået, bliver dit barn altså belønnet med det, som i har aftalt, at belønningen skulle være. Med andre ord er en sådan magnetisk opslagstavle altså en nem og yderst pædagogisk måde at motivere dit barn til blandt andet at børste tænder, tage tøj på, rydde op på værelset samt en lang række andre aktiviteter, som ellers normalt ikke opfattes som sjove.

Skab dine helt egne visualiseringer

Er du dog ikke interesseret i at anvende det pædagogiske print, som allerede er på den anden tavle, har du også mulighed for at købe en magnetisk opslagstavle, som er helt ren. Her kan du således selv vælge, hvilke former og figurer du ønsker at bruge til at motivere dit barn. Generelt gælder det, at børn husker bedre gennem visualisering, og med en magnetisk opslagstavle, der er helt ren, kan du dermed vælge præcis de visualiseringer, som du ved, at dit barn vil foretrække. Køb en magnetisk opslagstavle her fra siden, og hjælp dit barn med at skabe overblik og struktur over hverdagen. I sidste ende, vil du opleve, at hele familien opnår mere ro og overskud i hverdagen.

Spændende udvalg af magnetiske opslagstavler hos Pictoboards

Her hos Pictoboards tilbyder vi således et spændende udvalg af magnetiske opslagstavler, hvor der altså også er garanti for, at du finder noget, der falder lige i din smag og som passer ind i din families hverdag. Ved at købe en magnetisk opslagstavle her på siden, vil du få mere stuktur og overblik i hverdagen, og helt uden at tømme pengepungen. Så gå endelig på opdagelse her på siden, og vælg præcis den tavle, som fungerer bedst for dig og din familie.

Service og levering af allerhøjeste kvalitet

Her hos Pictoboards bestræber vi os på at tilbyde en service, der er over det sædvanlige. Vi går meget op i, at hver enkelt kunde skal have en nem og problemfri handel, hvorfor vi naturligvis også tilbyder en yderst hurtig levering af alle bestilte varer. Vi står desuden altid klar med gode råd, og vi ønsker blot, at du får det helt rigtige produkt. Har du derfor spørgsmål til vores store udvalg af magnetiske opslagstavler, selve BIMO systemet, eller blot noget helt tredje, kan du give os et kald på 61 22 68 86, eller du kan skrive en mail til os på spa@pictoboards.dk. Vi tager imod alle dine spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!