Skip to main content
Hvorfor BIMO-tavlen?

Skab struktur i hverdagen med en piktogram tavle

Vil du vide mere?
Hvorfor BIMO-tavlen?

Fordele ved at

benytte BIMO-tavlen

Vil du vide mere?

Børn og visualisering

Børn husker meget bedre igennem visualisering. Børns hjerner er først fra 11-års alderen udviklet nok til, at de selv kan skabe struktur i hverdagens aktiviteter. Dit barn har derfor brug for din hjælp til at skabe overblik. Med BIMOs børnevenlige illustrationer skabes der en tydelighed i hverdagens rutiner og det støtter dit barn i at forstå, hvad du forventer af ham/hende. Det giver ro og overskud i hverdagen, når barnet ved hvad der bliver forventet og selv har overblik og struktur i hverdagen.

Anerkendelse motiverer dit barn til at fortsætte

Med BIMO tavlens motivationsdel kan du belønne dit barn med positive symboler, når én eller flere handlinger er udført. På en sjov og legende måde fastholder det barnets engagement for at gentage rutiner, lave pligter eller øve social adfærd. Belønningerne behøver ikke at være, hverken avancerede eller dyre. Det vigtige er at barnets motivation fastholdes igennem medbestemmelse.

Hverdagens rutiner bliver en succesoplevelse

Dit barn bliver mere selvstændigt med en motivations- og piktogram tavle ved hånden. Gennem dialog og visualisering bliver barnet i stand til at kunne løse opgaver på egen hånd og det forstærker dit barns selvværd at opleve at han/hun godt selv kan. Du slipper samtidig for frustrationen ved hele tiden at skulle gentage dig selv overfor dit barn, hvilket skaber mere glæde i hverdagen og et mere robust barn.

Mere tid og færre konflikter i familien

Timeren, der visualiserer tiden, hjælper dit barn til at forstå, at der er en afgrænset tidsramme for de enkelte aktiviteter på deres struktur-tavle. Det udvikler dit barns evne til at fornemme sammenhængen mellem struktur og tid. Samtidig er timeren et effektivt værktøj til at sætte rammer for dit barn. På længere sigt skaber det mere kvalitetstid for familien, der kan bruges på positivt samvær fremfor stress og jag.

Besøg shoppen

-og få del i alle mulighederne

Besøg shoppen