En piktogram tavle til børn

Se hvordan du bruger BIMO

Læs mere
Se hvordan du bruger tavlen

Sådan fungerer piktogram tavlen BIMO

Læs mere
Pige sætter magnetter på piktogramtavle
Morgen, middag og aften!

Visualisering af hverdagens aktiviteter med piktogram tavle

Vores piktogram tavle er et whiteboard, hvor magneter med børnevenlige illustrationer af dagens aktiviteter tydeliggør rutinerne som barnet forventes at deltage i morgen, eftermiddag og aften. På den måde giver piktogrammer barnet et tydeligt og visuelt overblik i hverdagen, samt faste rammer og struktur, ved at vise dagens aktiviteter.

En piktogram tavle bliver derfor et værktøj til at give overblik i hverdagen for barnet. Tavlen gør det nemmere for forældre at introducere sunde vaner, samt sætte system i hverdagen, på en pædagogisk og forståelig facon.

Dreng skaber visuelt overblik med piktogram tavle
Opnå belønninger

Fastholdelse af barnets motivation

På piktogram tavlen er der plads til, at dit barn kan udfylde stjerner eller andre positive symboler, når én eller flere aftalte handlinger er udført. Symbolerne kan tegnes direkte på tavlen med en whiteboard tusch.

Når dit barn har fået et vist antal symboler, er det tid til en belønning. Det kan være at få lov til at bestemme aftensmaden eller noget andet som virker motiverende for dit barn. Når dit barn har opnået en belønning, illustreres det på tavlen med en rød magnet. Et givent antal røde magneter udløser en lidt større belønning. Det kan for eksempel være, at barnet får lov til at bestemme, hvilken dessert, der skal serveres lørdag aften.

Det vigtigste er, at barnet gennem medbestemmelse bliver motiveret til at ville løse de opgaver der er i hverdagen. På den måde bliver der færre konflikter og du får et mere motiveret og selvstændigt barn.

pige på sofa med timer
Tilføj en timer til din piktogram tavle

Fornemmelse for tid

Som tillæg til magnettavlen tilbydes en timer – et ur der visuelt gør det tydeligt for dit barn, hvor lang tid, der er sat af til de enkelte aktiviteter. Dette også er med til at give en bedre forståelse for tid, samt visuelt overblik i hverdagen for barnet. Både når det gælder leg og pligter.

Sandra fortæller

-Lær mere om Pictoboards og deres produkter

Introduktion til Pictoboards

Introduktion til BIMO

At tænke over ved brug af BIMO

BIMO og motivation

Besøg shoppen

-og få del i alle fordelene

Besøg shoppen