Skip to main content

Handelsbetingelser

Nedenstående betingelser gælder for alle leverancer fra Pictoboards.

Privat politik

For at handle hos os skal du oplyse dit navn, email og adresse. Vi bruger dette kun i forbindelse med at sende din ordre til det rette sted, sende dig en mail med en ordrebekræftelse og en update på email om, når din ordre er sendt.

Vi vil aldrig videregive dine informationer til en tredje part og aldrig dele dine data andetsteds.
Vi vil aldrig sende dig uønskede mails. Du modtager kun mails fra os, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
Vi gemmer kun dit navn, email og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.

Betaling

Pictoboards modtager betaling med VISA, VISA Electron og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Priser

Alle priser på Pictoboards.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. moms.

Pictoboards anvender en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Pictoboards tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Bestilling

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Du vil desuden modtage en ny mail, når din ordre er afsendt.
Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse bedes du venligst sende os en mail på spa@pictoboards.dk

Levering

Pictoboards bestræber sig på en hurtig levering. Alle ordre bliver sendt senest dagen efter order modtagelse og hvis bestillingen er lavet i weekenden eller på helligdage så bliver de sendt næstkommende hverdag. Varerne bliver leveret 1-5 hverdage efter bestilling dog ikke i weekenden

De bestilte varer leveres med GLS eller Post Nord. Du får gratis fragt ved ordrer over kr. 849,-

Ved ordre under kr. 849,- angives fragtprisen inden betaling.

Vær opmærksom på at GLS ikke leverer pakker i weekenden og på helligdage, så varer bestilt torsdag efter kl. 12 og fredag bliver leveret efterfølgende uge.

Du vil som kunde altid få tilsendt et ”Track-and-Trace” nummer, så det er muligt at følge bestillingen fra vores lager til det aftalte leveringssted.

Returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til Pictoboards senest 14 efter købet. For at returretten skal være gyldig skal varer blive returneret senest 14 dage efter anmeldelsen

Anmeldelsen om retur skal gives pr. mail på retur@pictoboards.dk. I meddelelsen skal du informere tydeligt, at du ønsker at udnytte din returret samt vedlægge kopi af kvittering af købet.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan bruge varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er brugt udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Dette gælder også såfremt varens oprindelige emballage er budt og ødelagt.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returvarer sendes til:
Pictoboards
Lundegårdsvej 5
2900 Hellerup

Bemærk! Vi modtager ikke pakker til omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Alle køb er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du som kunde kan klage over fejl eller mangler ved din vare indenfor 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler ved din vare, kontakt venligst vores kundeservice på kontakt@pictoboards.dk

Reklamation vedrørende fejl og mangler skal meddeles til info@pictoboards.dk i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Når varen returneres, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Reklamationer sendes til:
Pictoboards
Lundegårdsvej 5
2900 Hellerup

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav eller lignende. Varen skal altid returneres i forsvarlig emballage.

Husk altid at sende varen i forsvarlig emballage, og gem kvitteringen for afsendelsen, så du kan dokumentere, at varen er sendt afsted.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Copyright

Indholdet på denne hjemmeside er beskyttet af ophavsret og tilhører Pictoboards.
Billeder og grafik fra hjemmesiden må ikke ændres eller beskæres. Materiale, herunder billeder og grafik, udarbejdet af Pictoboards må ikke reproduceres og må ikke bruges i kommercielle sammenhænge uden at der henvises til Pictoboards.

CVR: 39045079