Skip to main content

Vil du blive forhandler af Pictoboards produkter?

Pictoboards præsenterer
Billed- og Motivationstavlen BIMO

Pictoboards er en virksomhed, der har udviklet billed- og motivationstavlen BIMO, som er en magnetisk opslagstavle, der bruger piktogrammer som et pædagogisk redskab til at visualisere hverdagen for børn. Piktogramtavlen er til børnefamilier med børn i alderen 3-8 år, der ønsker mere overblik, struktur, tid og glæde samt sunde rutiner i hverdagen.

BIMO er skabt med fokus pa funktion, kvalitet og design. Den er baseret pa motivationsteorier om vigtigheden af at give børn medbestemmelse, overblik og anerkendelse i hverdagen. BIMO er et redskab til børneopdragelse gennem dialog og visualisering. Pictoboards produkter hjælper forældre til på en sjov og legende måde at fastholde børns motivation til at gentage rutiner og pligter og samtidigt få en forståelse for tid.

” BIMO tavlen motiverer min datter, sætter fart på hendes aktiviteter og har givet hende blod på tanden i forhold til, at blive mere selvhjulpen” – CamamaMilla

Belønningstavle med piktogrammer til overblik i hverdagen
Forhandler samarbejde

Hvordan kan du sælge Pictoboards produkter?

Som forhandler af Pictoboards kan du tilbyde en serie af produkter, som allerede har bred anerkendelse med en kundegruppe af tilfredse børnefamilier i både Danmark, Sverige og Norge. Vi tilbyder både en standard retail-aftale, med eksisterende Pictoboards pakkeløsninger samt specialaftale med tilpassede koncepter, som er sammensat efter dine ønsker. Vil du høre mere om mulighederne som forhandler af Pictoboards, så kontakt os via email: spa@pictoboards.com eller telefon: +45 61 22 68 86.

Mor bruger motivationstavlen til at visualisere aktiviteter
Samarbejde med fagpersoner

Er du børnepsykolog eller familieterapeut og mangler gode og funktionelle piktogrammer til børn og familier?

Pictoboards samarbejder med fagpersoner, så du kan bruge det i rådgivning til forældre. Vores serie af produkter kan på en enkel og sjov måde introducere rutiner i dagligdagen for børnefamilier. Det gøres med et velafprøvede og designet sæt af piktogrammer og redskaber, som erstatning af hjemmelavede og sammensatte systemer. Hvis du vil vilde mere, så kontakt os på email: spa@pictoboards.com eller telefon: +45 61 22 68 86.

Sandra P. Aisen
Sandra Perlman Aisen

Historien bag Pictoboards

Sandra Perlman Aisen blev som mor introduceret til brug af piktogrammer, og hvordan de kunne bruges visuelt, til at skabe sunde rutiner for børn. Dog syntes Sandra ikke, at det man kunne købe, hverken var særlig funktionelt eller kønt at kigge på – og ofte var det også meget dyrt. I samarbejde med psykologer og fagfolk udviklede hun derfor Billed og Motivations tavlen. I dag sælges Pictoboards produkter til private og institutioner via virksomhedens webshop og eksterne forhandlere.

“Vi er glade for billedmagneterne. Vores datter finder ro i at vide hvordan dagen skal forløbe og hjælper med at sætte dem op” – Lotte