Skip to main content
Få mere struktur og overskud i hverdagen

Pictoboards præsenterer

Billed- og Motivationstavlen BIMO

Pictoboards har udviklet billed- og motivationstavlen BIMO. En magnetisk opslagstavle der bruger piktogrammer som et pædagogisk redskab til at visualisere hverdagen for børn og understøtte børns muligheder for at udvikle sig til selvstændige individer med godt selvværd. Piktogramtavlen er til børnefamilier, der ønsker mere overblik, struktur, tid og glæde i hverdagen.
Funktion

Visualisering af hverdagens aktiviteter

Få struktur og sunde rutiner med tavlen der giver dit barn tryghed, ro og overskud i dagligdagen. Billed- og motivationstavlen er skabt med fokus på funktion, kvalitet og design.

BIMO giver dit barn et bedre visuelt overblik over hverdagens aktiviteter ved hjælp af piktogrammer. Den er baseret på motivationsteorier om vigtigheden af at give børn medbestemmelse, overblik og anerkendelse i hverdagen. Piktogramtavlen er på den måde et redskab til børneopdragelse gennem dialog og visualisering.

Læs mere
Motivation

Fastholdelse af barnets motivation med belønningstavle

At give dit barn struktur i hverdagen er vigtigt. Når dagens aktiviteter nemt kan overskues, motiveres dit barn til at gentage rutiner. Dette er med til at styrke barnets selvstændighed, overblik og selvværd.

Tavlens belønningssystem fremmer den positive og motiverende dialog med dit barn. Barnets belønnes for positiv adfærd under pligter og aktiviteter. Fx. når der skal børstes tænder eller ryddes op. Konflikter i hverdagen bliver minimeret, og barnet bliver mere selvstændigt, da barnet gennem positiv respons lærer at løse opgaverne på egen hånd.

Læs mere
Mere tid i hverdagen

Fornemmelse for tid

Gennem dialog og visualisering af tid, kan dit barn få en større forståelse af dets tidsforbrug og blive bedre til at holde fokus. Ved at visualisere tiden for barnet, får barnet forståelse og kan tage ansvar for at overholde den aftalte tidsramme som er synliggjort med en timer.

På sigt opnår barnet at blive bedre til at administrere sin egen tid. På den måde bliver barnet mere uafhængigt og formår at løse flere opgaver på egen hånd. Dit barn kan selv tage initiativ og løse hverdagens gøremål uden du skal gentage dig selv. Det giver færre konflikter og mere glæde, ro og overskud. Både for dig og dit barn.

Læs mere

Vores forhandlere og samarbejdspartnere